Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nepriestreľné Slovenky o finále s Českom
Zdielať na

Nepriestreľné Slovenky o finále s Českom

Zdroj: hokejbal.sk

St. John's - Slovenky deklasovali Britky 16:0 a postúpili do semifinále!

Slovenské hokejbalistky suverénnym spôsobom postúpili do semifinále na 4. majstrovstvách sveta A-divízie v kanadskom St. John's, keď v piatok vo štvrťfinále deklasovali Veľkú Britániu 16:0.

Zverenky trénera Jaroslava Kolibíka obhajujú titul a na šampionáte ešte neinkasovali ani jeden gól. V sobotu sa v boji o finále stretnú s rivalom a súperom oveľa ťažšieho kalibru z Českej republiky. "Máme za sebou ďalšie povinné víťazstvo, dievčatá si schuti zastrieľali a zatrénovali. Viac k tomu nemám čo povedať, výsledok hovorí jasne. Musíme sa teraz dôkladne pripraviť na semifinále," uviedol tréner žien SR Jaroslav Kolibík.

MS - štvrťfinále:

Slovensko - Veľká Británia 16:0 (3:0, 6:0, 7:0)
Góly: 4. Veličková, 6. Krajňáková, 7. Pavlovičová, 18. Veličková, 19. Klimasová, 19. Krajňáková, 24. I. Gajdošová, 27. I. Gajdošová, 30. Jurčová, 31. Kapustová, 35. I. Gajdošová, 38. Ihnaťová, 40. I. Gajdošová, 42. Krajňáková, 43. Kapusotová, 44. Jurčová

Zostava SR: Zuziaková – Bednárová, M. Gajdošová, I. Gajdošová, Geganová, Gorecká, Ihnátová, Jurčová, Kaliská, Kapustová, Karafiátová, Klimasová, Kolčunová, Krajnáková, Lalíková, Majkútová, Mikesková, Pavlovičová, Pravlíková, Ráková, Stasová, Velicková, Žitňanská

Obrankyňa Edita Raková pre noviny.sk po štvrťfinále s Britániou: "Schuti sme si zahrali a vysokým skóre potvrdili úlohu favoritiek. Semifinále proti Češkám však už bude úplne iná káva. Tak ako vždy v derby, aj teraz očakávame dramatický a vyrovnaný súboj. Zodpovednosť, disciplína, obetavosť - to bude rozhodovať."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články