Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Cvičte v pohodlí domova. Bezbolestne a efektívne!
Zdielať na

Cvičte v pohodlí domova. Bezbolestne a efektívne!

BRATISLAVA / Ak ste v strese z toho, že sa blíži leto a vy nemáte čas niečo urobiť so svojou postavou - máme pre vás recept. Expert na výživu a osobný tréner, ktorého sme oslovili tvrdí, že čas a priestor má každý z nás.

Ľudia sa často vyhovárajú

Existujú ľudia, ktorí sú stále presvedčení o tom, že do formy sa dokážete dostať aj u vás doma, vo vlastnej obývačke. Tvrdí to aj Rady, osobný tréner. Podľa neho je to o výhovorkách.

Najprv nemáme čas, potom priestor. A ak to aj máme, nájdeme si inú výhovorku. "Ženy si myslia, že keď zdvihnú trochu ťažšiu váhu, na druhý deň sa zobudia s obrovskými svalmi," vraví.

Nemusíte chodiť na bežecké maratóny

Tréning na chudnutie môže byť kratší, než si myslíte. "Krátke tréningy, vo vysokej intenzite," dodáva osobný tréner. To znamená nie hodiny na bicykli, v bazéne, či bežecké maratóny. Aj to je lepšie ako sedieť na gauči.

Stačí 15 minút. Vezmite si závažie. Hoci aj niečo ťažké, čo nájdete doma. Každý z týchto cvikov zopakujte 15-krát. Minútu si oddýchnite a toto celé opakujte 15 minút. A pravidlo číslo jeden? Vyvážená strava!

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články