Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neskutočné! Stratili sa kľúče od slávneho Wembley
Zdielať na

Neskutočné! Stratili sa kľúče od slávneho Wembley

Ďalší prešľap olympiády! Stratili sa kľúče od slávneho futbalového štadióna Wembley. A pozor, stratili sa rovno na polícii. Svetoznáma aréna Wembley zostala nedostupná po tom, ako sa minulý týždeň záhadne stratili kľúče od niektorých dverí.

Kde sú kľúče?

Zväzok odovzdali polícii pre zaručenie bezpečnosti a zrejme ich zapatrošil niektorý z nedbanlivých zamestnancov. Do hľadania sa pustil celý Sotland Yard. Nakoniec neuviedli, či kľúče našli, alebo museli meniť zámky. Tvrdia však, že bezpečnosť nebola ohrozená.

Svätostánok futbalu

Futbalový štadión vo Wembley sa primárne využíva na zápasy Anglickej futbalovej reprezentácie, finále FA Cupu, či koncerty. Má kapacitu 90 000 miest a je to druhý najväčší štadión v Európe. Väčším je už len štadión Nou Camp, kde svoje umenie predvádza FC Barcelona. Wembley sa však pýši prívlastkom najväčší na svete v počte zastrešených sedadiel.

Hneď po otvorení ho verejnosť začala nazývať "Nový štadión Wembley", aby sa rozlíšil od pôvodného štadióna s rovnakým menom. Wembley je najdrahším štadiónom, ktorý bol postavený.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články