Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Žilinský terminátor trénuje ako drak. No minule to pri Trenčíne nešlo...
Zdielať na

Žilinský terminátor trénuje ako drak. No minule to pri Trenčíne nešlo...

Domov na Slovensko sa po úspešnej reprezentácii na cyklistických pretekoch Okolo Švajčiarska vrátil Peter Sagan. Víťaz štyroch etáp a tiež súťaže špurtérov zatiaľ môže s doterajšou sezónou vyjadriť len a len veľkú spokojnosť.

Dvanástimi etapovými vavrínmi na podujatiach toho najvyššieho rangu sa nemôže pochváliť žiaden iný cyklista. "Tiež som milo prekvapený, ako sa vyvíja táto sezóna," hovorí úprimne Peter Sagan a pokračuje: "Na jej začiatku som chcel dobre zajazdiť klasiky. Formu som mal celkom dobrú, výsledky tiež neboli najhoršie. Teraz pokračujem takýmito víťazstvami, takže je to ďalšia sezóna nad moje očakávania. Teraz už len dúfam, že to nejako udržím na Tour de France."

Ako správni cyklisti - bez rezervy...

A veríme, že nielen tam! Slováci si od neho sľubujú medailu hlavne na olympiáde v Londýne. Preto z tréningu nevypúšťa ani sekundu a stávajú sa mu na ňom aj pre laika dosť nečakané situácie. Peter o jednej z nich vraví: "S jedným z kolegov-cyklistov sme išli do Trenčína, aby sme si pozreli a previezli sa na okruhu, ktorý sa bude jazdiť v nedeľu. Celé sa to ale skončilo tak, že sme dostali defekt a ako správni cyklisti sme nemali rezervu... Otočili sme sa späť a mali sme odtrénovanú tak hodinku."

Ani to však žilinského terminátora, ako ho v profipelotóne prezývajú, nemôže zastaviť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Peter_Sagan_sexice

TV JOJ

Súvisiace články