Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Totálny blázon! Súpera chcel skopnúť z motorky! A trest?!
Zdielať na

Totálny blázon! Súpera chcel skopnúť z motorky! A trest?!

TERMAS DE RIO HONDO / Šialenec? Blázon? Zákerák? Ktovie, aký prívlastok vám napadne pri vzhliadnutí tohto videa, no taliansky motocyklista Romano Fenati šokoval celý svet rýchlych kolies!

Iba 19-ročný pretekár sa na podujatí Gran Premio Red Bull de la Republica Argentina počas zahrievacieho kola uchýlil k poriadnemu svinstvu!

Mal by ísť na prednášku o fair play!

Počas toho, ako Talian Romano Fenati bojoval bok po boku s 20-ročným fínskym jazdcom Niklasom Ajom a dostali sa počas jazdy do konfliktu, predviedol horkokrvný Talian čosi, za čo ho odsúdila celá komunita motocyklistov. Kopanec do rivala počas jazdy mohol spôsobiť aj tragické následky. A trest pre šialeného Fenatiho? Po pretekoch dodatočný presun na chvost štartového poľa a tým pádom aj odobratie troch získaných bodov do šampionátu Moto3. "Urobil som chybu, priznávam. Zašiel som trochu priďaleko, je mi to ľúto. Ajovi by som sa chcel ospravedlniť," kajal sa Romano Feneti. "Trochu priďaleko" je ale slabé pomenovanie reality! Ak by Fín vo vysokej rýchlosti spadol, ktovie, ako by sa to celé skončilo...

Moto3_Fenati vs Ajo

youtube.com

Súvisiace články