Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Fantastické správy! Schumacher sa konečne prebúdza
Zdielať na

Fantastické správy! Schumacher sa konečne prebúdza

GRENOBLE / Zdravotný stav Michaela Schumachera sa zlepšuje. Dokonca sa pomaly preberá z kómy. Oznámila to v piatok jeho agentka. Legendárny pilot je hospitalizovaný od konca decembra minulého roku, keď nešťastne spadol na lyžovačke. Odvtedy bol v kóme.

Michael robí pokroky

Doktori sa vo francúzskom Grenobli snažia prebrať nemeckého pilota z kómy už viac ako dva mesiace. Prvé pozitívne správy prišli zhruba pred mesiacom. V piatok Schumacherova agentka informovala, že je pilot dokonca miestami pri vedomí. "Michael robí pokroky," informovala agentka Sabine Kehm. "Chvíľami je pri vedomí," dodala.

"Počas Michaelovho dlhého a ťažkého boja sme s ním spolu s tímom zdravotníkov z nemocnice v Grenobli," uviedla Kehm. "Sme vám vďační za vašu podporu, ale opäť vás prosíme o rešpektovanie súkromia," objasnila. Bližšie informácie o zdravotnom stave legendárneho pretekára agentka odmietla povedať.

Michael Schumacher ešte na konci decembra spadol na lyžovačke vo francúzskom stredisku Méribel tak nešťastne, že si udrel hlavu o kameň. Za 96 dní v kóme už absolvoval dve operácie mozgu. Na konci januára ho lekári začali postupne preberať z kómy.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články