Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Detský sen splnený. Rosberg si užil kráľovské oslavy
Zdielať na

Detský sen splnený. Rosberg si užil kráľovské oslavy

KUALA LUMPUR / Počas sezóny si veru veľa neviazaných osláv neužil. No keď si splnil svoj detský sen a stal sa majstrom sveta formuly jeden, vrhol sa nemecký pilot Nico Rosberg do víru osláv naplno.

Jazdec Mercedesu, ktorý po 34-och rokoch napodobnil svojho otca Kekeho a ovládol seriál "efjednotky", mal hneď z nedele na pondelok poriadne dlhú noc. "Mám pocit, že oslavy trvali do trištvrte na deväť ráno. Z toho času mám v mobile poslednú fotku. Prišli za mnou všetci moji kamaráti a rodina."

Čerstvý svetový šampión si ale ani potom príliš neoddýchol, musel totiž odcestovať do Kuala Lumpur. Tak ho čakali ďalšie oslavy v sídle hlavného partnera tímu - spoločnosti Petronas. A tie si nenechali ujsť davy fanúšikov 31-ročného pilota. Rad prišiel aj na obľúbené selfie, či už skupinové alebo aj v užšom kruhu. Priaznivci boli nadšení a aj samotný Nico si to poriadne užíval. Nechýbali pri tom ani jeho rodičia. Rosberg mladší priznal, že už mu zrazu nevadí, keď sa ho novinári pýtajú na otca Kekeho.

"Každý rozhovor sa točí okolo neho. Predtým som to nenávidel, ale teraz to milujem. To, že som dosiahol niečo ako on, je pre mňa jedna z najemotívnejších vecí."

Emócie zažije Nico aj dnes. A to už na európskej pôde - vo svojom rodisku - v nemeckom Wiesbadene.

Súvisiace články