Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Netradičná cesta na tréning! Hokejisti vo výzbroji taxíkmi
Zdielať na

Netradičná cesta na tréning! Hokejisti vo výzbroji taxíkmi

Zdroj: nhl.com

Hokejisti Pittsburghu Penguins zažili počas zastávky v New Yorku poriadne rušný víkend. Najprv v piatok večer prehrali v bitkami preplnenom zápase na ľade NY Islanders 3:9 a na druhý deň ráno počas cesty na tréning pred súbojom s New York Rangers mal ich utobus menšiu haváriu.

Autobus s hráčmi, ktorí mali v sobotu predpoludním naplánovaný tréning na otvorenom klzisku v svetoznámom Central Parku v srdci Manhattanu, vrazil do vozidla na kruhovom objazde na námestí Columbus Circle. Pri nehode sa nikto nezranil, no autobus bol nepojazdný, takže hokejisti si museli v plnom výstroji zobrať dokopy 18 taxíkov, aby sa dopravili na určené miesto.

"Bol to zaujímavý pohľad. Myslím si, že ten džentlmen v aute sa trochu stiahol, keď videl, ako z autobusu vystupuje kompletný tím s hokejkami v rukách," uviedol pre nhl.com tréner "tučniakov" Dan Bylsma. "Bolo to dobrodružstvo. Predstavte si hráčov v dresoch, s prilbami a rukavicami nastupujúcimi na ulici do taxíkov...," smial sa útočník Craig Adams. Penguins sa nakoniec s miernym meškaním dostali na Lasker Rink a na otvorenom klzisku obklopenom haldami snehu si schuti zatrénovali, pričom stihli rozdať aj pár autogramov.