Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dobrá investícia Montrealu. Tomáš Tatar je druhým najproduktívnejším hráčom
Zdielať na

Dobrá investícia Montrealu. Tomáš Tatar je druhým najproduktívnejším hráčom

MONTREAL / Tomáš Tatar sa zatiaľ Montrealu skvele vypláca. Po 16 zápasoch v sezóne je slovenský útočník druhým najproduktívnejším hráčom tímu a jeho tretím najlepším strelcom.

Svojej povesti, navyše na úvod ročníka aj podporenej výbornou formou, nezostal Tomáš Tatar nič dlžný ani v zápase proti Buffalu. Po skvelej nahrávke od Maxa Domiho dal svoj šiesty gól v sezóne. Malo to len jedinú chybu krásy - Montreal napokon prehral 5:6 po predĺžení a získal iba bod. "Z obrany sme to nehrali veľmi dobre. Musíme pomôcť Careymu viac. Dostávali sa do nášho pásma veľmi ľahko a dosť dlho tam trávili čas. Dnes sme si možno nezaslúžili ani ten bod, takže Pán Boh zaplať aj za neho," povedal Tomáš Tatar. 

​Kým Tatarova herná fazóna je obdivuhodná, Montreal sa trochu zasekol. Z posledných štyroch zápasov prehral tri. No aj tak sa vo Východnej konferencii drží na postupovom mieste do play off. "Zatiaľ to celkom padá, body sa nejako zbierajú. Mužstvo hrá solídne. posledné zápasy trošku škrípu, takže treba to vylepšiť a musíme hrať ako na začiatku a uvidíme, ako sa nám bude dariť," dodal hokejista. 

V sobotu čaká Tomáša Tatara ďalší lahôdkový súboj. Do Montrealu totiž pricestujú jeho bývalí spoluhráči zlatí rytieri z Vegas.

Súvisiace články