Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Do Siene slávy dolu hlavou! Diváci chceli tlieskať, no rehot ich premohol...
Zdielať na

Do Siene slávy dolu hlavou! Diváci chceli tlieskať, no rehot ich premohol...

FORT WAYNE / Keď ste tretím najlepším strelcom histórie klubu, jeho bývalým kapitánom a hokejistom, ktorý v takmer 700 zápasoch nazbieral vyše 1000 kanadských bodov, tak potom máte isto inú predstavu o tom, ako pod strechu zimáku vyvesia dres s vaším číslom a menom...

V zámorskom hokejovom klube Fort Wayne Komets, ktorý hráva v rámci americkej ECHL, sa teraz naozaj podaril megatrapas! V niekdajšej farme tímu prestížnej NHL Colorada Avalanche sa rozhodli vyvesiť pod strechu štadióna dres s číslom 91, ktoré nosil Colin Chaulk.

No a milý Colin samozrejme nechýbal na predzápasovej slávnosti, počas ktorej putoval dres pod strechu štadióna do pomyselnej Siene slávy. Pred jedným zo zápasov sa hrdo postavil na pripravený červený koberec a čakal, ako sa jeho dres s menom a číslom 91 vznesie medzi tých vyvolených, ktorí si to svojimi výkonmi zaslúžili. No, keď pred vynesením dresu k výšinám organizátori dres odhalili, pravdepodobne skoro odpadol... Diváci chceli tlieskať, no museli sa rehotať... Niekto to v klube proste riade pokazil!

Súvisiace články