Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Trapas a vzápätí krásny gól. Spoluhráči sa pred priamym kopom pobili o loptu!
Zdielať na

Trapas a vzápätí krásny gól. Spoluhráči sa pred priamym kopom pobili o loptu!

NEW YORK / V centre futbalového diania sú teraz samozrejme majstrovstvá sveta, no Američanov baví okrem pôsobenia ich reprezentácie v Brazílii aj domáca Major League Soccer. Konkrétne hráči Toronta Jermain Defoe a Gilberto. Tí sa v zápase na trávniku tímu New York Red Bulls správali ako kohúti na smetisku...

Plynula 72. minúta zápasu a hostia z Toronta mali možnosť zahrávať priamy kop z ideálnej streleckej parkety pár metrov za šestnástkou. Na tabuli svietil stav 1:1 a za Toronto dal v 55. minúte gól práve skúsený 31-ročný anglický útočník Jermain Defoe.

Po góle už najlepší kamoši...

No a pred spomínanou štandardkou očividne pocítil veľkú možnosť pridať k nemu ešte jeden. 55-násobný reprezentant Anglicka mal však jeden problém. Loptu už pevne držal v moci jeho 25-ročný brazílsky spoluhráč Gilberto Oliveira Souza Júnior... To sa ale o šesť rokov staršiemu Jermainovi vôbec nepáčilo a chcel ju stoj čo stoj získať! Gilberto sa jej ale vzdať nechcel, ukazoval, že kopať bude on. Defoe doňho najprv strkal, potom mu loptu dokonca vyrazil z rúk! Priamy kop však napokon realizoval Brazílčan. A naozaj parádne, keď skóroval bombou pod brvno. Defoe sa potom už len smial a nasledovalo veľké zblíženie sa s Gilbertom... To uvidíte na videu ihneď po úspešnej strele, opakovačka ich konfliktu sa začína v 38 sekunde.
MLS_koláž_Defoe_Gilberto

news168.co.uk/sport.bt.com

Súvisiace články