Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prekvapenie pre najlepších. Ľubomír Višňovský si zatrénoval s mladými hokejistami
Zdielať na

Prekvapenie pre najlepších. Ľubomír Višňovský si zatrénoval s mladými hokejistami

BRATISLAVA / Stáť na ľade s Ľubomírom Višňovským, ktorý o pár dní oficiálne ukončí svoju kariéru, sa podarí už málokomu. Mladí bratislavskí hokejisti sú tí šťastní. Spolu s Petrom Podhradským zavítali na ich tréning a dočkali sa hlasného hokejového privítania.

Obrovské prekvapenie pre malých hokejistov. To, že sa k najlepším piatakom a šiestakom postavia na ľad Ľubomír Višňovský a Peter Podhradský, vedeli iba ich tréneri. "Je to veľká pocta vidieť ho naživo," hovorí jeden z mladých hokejistov.

Viacerým malým hokejistom sa na tréningu splnil jeden z hokejových snov.

Ako mladé talenty priznali mali trochu aj trému. Na zážitok, keď hrdina z plagátov v detskej izbe stojí spolu s nimi na ľade sa nedá len tak rýchlo zabudnúť. "Povedal nám, že by sme mali zlepšiť korčuľovanie, streľbu a techniku," hovorí mladý hokejista. 

O poste trénera nerozmýšľa

Aj keď Ľubo Višňovský končí svoju hokejovú kariéru o poste trénera zatiaľ nepremýšľa. Na základe vlastnej skúsenosti však vie, ako je dôležité keď mladých prídu podporiť starší hráči.

"Keď som bol malý si spomínam, že som zbadal nejakého hokejistu, ktorý hral najvyššiu ligu alebo repre tak som ani nedýchal, nespal a dá sa povedať, že som sa motal okolo neho čo najdlhšie," spomína Ľubomír Višňovský. 

Ľubomír Višňovský sa v týchto dňoch pripravuje aj na svoj rozlúčkový zápas. Spolu s ním vo štvrtok uvidíme na bratislavskom ľade aj ďalšie hokejové legendy - Šatana, Pálffyho či Cháru. Aj vy môžete byť pri tom - posledný zápas Ľuba Višňovského odvysielame vo štvrtok o 20.30 na Jojke. 

Súvisiace články