Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najlepší z najlepších. Višňovského rozlúčkový zápas je predo dvermi
Zdielať na

Najlepší z najlepších. Višňovského rozlúčkový zápas je predo dvermi

BRATISLAVA / Na štadióne Ondreja Nepelu sa schyľuje k hokejovej udalosti. Jeden z najlepších slovenských hokejových obrancov histórie Ľubo Višňovský sa v prestížnom zápase rozlúči so svojou kariérou. Proti sebe sa 11. augusta postavia Zlatí chlapci a legendy Slovana.

Všetkých hokejistov vyhnal na ľad blížiaci sa termín rozlúčkového zápasu Ľuba Višňovského s hokejovou kariérou."Je veľmi pekné vidieť, že všetci hráči sa tu stretli," povedal bývalý hokejista Miroslav Šatan. "V utorok som bol prvýkrát po dvoch rokoch vo výstroji," hovorí bývalý hokejista Miroslav Lažo.

Viacerí priznali, že ich to na ploche chvíľami bolelo. "Ale hokej bolí, tak to má byť," vysvetľuje Šatan. "Zvíťazil hokej, zvíťazila sranda, takže úplne v pohode," uviedol exhokejista Tibor Višňovský.

Na tréningu sa nestretli naposledy. Divákom chcú totiž ukázať tie pravé hokejové lahôdky. Veria, že Višňova rozlúčka bude stáť za to. "Všetci sa na to tešíme a dúfame, že z toho bude aj športový zážitok pre fanúšikov," hovorí Šatan.

Súvisiace články