Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sekera s najkrajším gólom tretieho hracieho dňa na MS
Zdielať na

Sekera s najkrajším gólom tretieho hracieho dňa na MS

PETROHRAD / IIHF na svojom Youtube kanále zverejňuje TOP 5 najkrajších gólov každého hracieho dňa. Najkrajší gól patrí nášmu obrancovi Andrejovi Sekerovi.

Ohlasy médií po nedeľňajšom petrohradskom stretnutí Francúzsko - Slovensko (1:5) v základnej B-skupine na hokejových majstrovstvách sveta v Rusku:

IIHF: "Slovensko pokračuje vo víťaznej ceste, s Francúzskom si poradilo 5:1. Dvoma gólmi v prvej a ďalšími dvoma v druhej tretine si zaistilo priestor na dýchanie a druhú výhru na majstrovstvách sveta."
hockeyfrance.com (Fr.): "Francúzsko sa sklonilo pred Slovenskom vo svojom druhom zápase na svetovom šampionáte."
championat.com (Rus.): "Jordann Perret už v druhej minúte otvoril skóre, ale Slováci rýchlo vyrovnali a potom sa ujali vedenia. Na konci druhej tretiny dvakrát udreli v rozpätí jednej minúty. V záverečnej tretine Cristobal Huet prenechal miesto Florianovi Hardymu, ale zmena brankára Francúzom nepomohla."
iSport.cz (ČR): "Hokejisti Slovenska vyhrali aj druhý zápas na šampionáte v Rusku. Po Maďarsku si poradili aj s výberom Francúzska. Napriek tomu, že od druhej minúty prehrávali, dokázali zápas otočiť a vyhrať 5:1."
iDnes.cz (ČR): "Slovensko si výhrou priblížilo postup do štvrťfinále, na ktoré nedosiahlo posledné dva roky. Stretnutia s Francúzskom, ktoré vyhralo úvodný duel s Nemeckom, sa obávalo, ale nakoniec jasne zdolalo bojovný tím. Hoci slovenskí hokejisti inkasovali ako prví už po 69 sekundách hry, vývoj ešte do prvej prestávky otočili a nastrieľali päť gólov."
AFP (Fr.): "Francúzsko vysoko prehralo so Slovenskom. Kým v sobotu Blues dokázali prekonať Nemecko, tentoraz nezopakovali svoje predstavenie proti omnoho talentovanejším Slovákom."

Súvisiace články