Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
To sú góly! Vyber aj ty najkrajší v ankete Zlatá prilba
Zdielať na

To sú góly! Vyber aj ty najkrajší v ankete Zlatá prilba

Zlatá prilba - V decembri bude nosiť zlatú prilbu za najkrajší gól v mesiaci október Nitran Filip Bajtek. A teraz vám ponúkame päticu najkrajších novembrových gólov! Strelec najkrajšieho gólu s najviac hlasmi od vás, fanúšikov, bude nosiť zlatú prilbu v januári.

Nebolo jednoduché vybrať päť najkrajších gólov. Vždy sa nájde fanúšik, ktorý sa domnieva, že gól jeho hráča je lepší, krajší, najlepší.

Hlasujte v aplikácii TU

S komentátormi HUSTE.tv a novinárskymi kolegami sme tentoraz vybrali týchto päť gólov, ktoré budú bojovať o vašu priazeň v ankete Zlatá prilba:

1. Tomáš Škvaridlo - HKM Zvolen - Domáci privítali v 24. kole ŠHK 37 Piešťany  a ten  zápas si čerstvo pamätáme. Veď líder ligy prehral 3:6 s tímom bojujúcim o play off. Práve Škvaridlo sa snažil vyburcovať domácich dvoma gólmi. A tento stál za to!

2. Milan Drevenák - MsHK Žilina - Opäť si to odniesli Piešťany, no tentoraz sa na konci zápasu 20. kola netešili. Drevenák otváral skóre takýmto vyšachovaním havranov.

3. Jakub Suja - HC Košice - Mladý útočník majstra nemal veľa práce pri tomto góle. Tú odrobil Bartánus. Košice zdolali v 20. kole Bystricu 4:2.

4. David Laliberté - HK Nitra - V súboji 26. kola domáca Skalica viedla po prvej tretine nad Nitrou 1:0. Až prišlo k akcii zámorských hráčov a Laliberté zavelil k víťaznému obratu týmto vyrovnávajúcim gólom.


5. Michal Hlinka - Dukla Trenčín - Mladý vojačik si nenechal streliť jasle a potom ich musel dať dokonca aj rozhodcovi, ktorý sa mu priplietol do jeho gólovej cesty v zápase s Košicami v 26. kole Tipsport ligy.

Tak hlasujte v aplikácii TU