Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gottovi drží palce Dara Rolins a aj Jaromír Jágr
Zdielať na
Hokej

Gottovi drží palce Dara Rolins a aj Jaromír Jágr

Podľa dostupných informácií podstúpil Karel Gott prvú dávku chemoterapie. Zlatému slávikovi držia palce milióny jeho fanúšikov. V to, že všetko dobre dopadne verí aj Dara Rolins, ktorá si s majstrom zaspievala známy duet Zvonky šťastia, či hokejová legenda Jaromír Jágr.

Daru Rolins zastihla informácia o majstrovej ťažkej chorobe na dovolenke v Dubaji. "Je to zvláštne, pretože Karel patrí medzi blízkych ľudí," hovorí Dara.

Naposledy spolu nakrúcali dokument pre nemeckú televíziu, maestro si prítomnosť Dary pri nakrúcaní doslova vyžiadal. "Mne bolo veľkým potešením a cťou, že Karel ma ako jednu z mála ľudi z Čiech a zo Slovenska prijal, aby som v dokumente bola a hovorila o ňom," pokračuje Dara.

Ako doma

Nakrúcali u Gottovcov a Dara sa tam skutočne cítila ako doma. "Ivanka mi povedala, cíť sa tu ako doma. Keď budeš hladná, tak choď do chladničky," opisuje speváčka.

Darinka sa s Gottom pozná od detstva a verí, že legendárny spevák  všetko zvládne.

Podporu spevákovi prejavil aj český hokejista Jaromír Jágr. Na sociálnej sieti Facebook zverejnil fotografiu, na ktorej drží plagát s textom: Bojuj Karle! Jsme s Tebou, Florida Panthers.

Facebook/Jaromír Jágr

Pozrite si reportáž o Karlovi, ktorú spracovala redaktorka Erika Barkolová:

Zdielať na

Súvisiace články