Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Podhradský verí vo výsledkovú žičlivosť svojho rodiska
Zdielať na

Podhradský verí vo výsledkovú žičlivosť svojho rodiska

BRATISLAVA / Slovenský obranca Peter Podhradský z tímu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Donbas Doneck verí, že Bratislava bude jeho mužstvu priať v nasledujúcich dueloch proti Levu Praha.

Ako je známe, Donbas nemôže hrať svoje domáce súboje pred vlastnými fanúšikmi, dôvodom je napätá politická situácia na Ukrajine. Doneck už v hlavnom meste SR absolvoval rozhodujúci siedmy zápas štvrťfinále play-off Západnej konferencie proti Dinamu Riga, v ktorom si vybojoval postup do ďalšej fázy súťaže. Od nedele 23. marca do stredy 26. marca Donbas absolvuje v Bratislave až tri stretnutia - v prvých dvoch bude domácim mužstvom, v treťom budú Ukrajinci hostia.

"Bratislava je mesto, v ktorom som sa narodil a vyrástol. Je príjemné byť doma a navyše tu hrať hokej. V predchádzajúcom zápase proti Dinamu Riga sa nám darilo. Veríme, že Bratislava nám bude ja naďalej prinášať iba šťastie. Ani vo sne som si nepredstavoval, že budem hrať play-off KHL v mojom rodnom meste a v obľúbenej aréne. Aj keď hrám za iný tím, stále je to skvelé," cituje portál R-Sport.ru Petra Podhradského. "Spolu s Jánom Lacom sme náš klub požiadali o vyšší počet vstupeniek, ako obvykle. Nehovoril som priateľom, rodine a známym, komu majú držať palce. Som však presvedčený, že všetci budú fandiť mne a Donbasu," prezradil vicemajster sveta z Petrohradu 2000.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články