Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Slovan proti Spartaku s útokom Šatan, Radivojevič, L. Hudáček
Zdielať na

Slovan proti Spartaku s útokom Šatan, Radivojevič, L. Hudáček

Zdroj: sita, Slovan Bratislava-Spartak Moskva

BRATISLAVA / Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia v nedeľu o 17.00 h doma proti Spartaku Moskva v KHL v takmer rovnakom zložení ako v piatok v dueli s Donbassom Doneck.

Web "belasých" informoval, že jediné zmeny by mali nastať v prvej a tretej útočnej formácii. Na ľavej krídlo tej vstupnej sa k centrovi Brankovi Radivojevičovi a krídelníkovi Miroslavovi Šatanovi vracia Libor Hudáček. V treťom útoku si medzi Jurajom Mikúšom a Milanom Bartovičom zahrá Peter Ölvecký.

Druhý útok zostane bez zmeny - Michel Miklík, Mário Bližňák, Michal Vondrka. Formáciu číslo štyri utvoria Martin Bakoš, Andrej Šťastný a Marko Daňo.

Obranné páry budú mať podobu Martin Škoula, Martin Štajnoch - Vladimír Mihálik, Jonathan Sigalet - Ján Brejčák, Tomáš Mojžíš. Ako siedmy obranca sa v zápise o stretnutí objaví Patrik Luža, trinástym útočníkom bude Tomáš Mikúš. Do bránky sa postaví Jaroslav Janus, náhradníkom bude Miroslav Kopřiva. Slovan stále nemôže rátať so zranenými Michalom Sersenom a Romanom Kukumbergom.

Predpokladaná zostava Slovana: Janus (Kopřiva) - Štajnoch, Škoula, Sigalet, V. Mihálik, Mojžíš, J. Brejčák, Luža - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - Miklík, Bližňák, Vondrka - J. Mikúš, Ölvecký, Bartovič - M. Bakoš, A. Šťastný, M. Daňo - T. Mikúš

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články