Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vydarený a Jurčina si zahrajú v Soči na olympiáde
Zdielať na

Vydarený a Jurčina si zahrajú v Soči na olympiáde

Zdroj: sita - Milan Jurčina SVK

BRATISLAVA / Dvojicu zranených Michala Sersena a Dominika Graňáka nahradil tréner slovenskej hokejovej reprezentácia Vladimír Vůjtek v nominácii na blížiace sa ZOH v Soči inými obrancami - Reném Vydareným a Milanom Jurčinom.

Pre Vydareného z českého Hradca Králové to bude premiéra pod piatimi olympijskými kruhmi, Jurčina z TPS Turku sa predstaví už na tretích ZOH - predtým bol aj v Turíne 2006 a Vancouveri 2010. Ako je známe, Sersenovi zabránili v účasti pod piatimi kruhmi problémy so slabinami, Graňáka vyradil poranený členok.

"Strata každého hráča z pôvodnej nominácie je veľkým sklamaním. S oboma sme počítali na kľúčové miesta našej defenzívy, ale stalo sa žiaľ to, čo nikto z nás nechcel. Na miesta Michala a Dominika sme sa rozhodli vziať Reného Vydareného a Milana Jurčinu. V oboch prípadoch ide o medzinárodne skúsených hokejistov, od ktorých čakáme, že si zastanú svoje posty. Už aby bola prestávka a všetci hráči aspoň v takej situácii, ako sú teraz. V zámorí ešte stále čakáme na správy o zdravotnom stave Ľubomíra Višňovského a Mariána Gáboríka," cituje portál HockeySlovakia.sk trénera Vladimíra Vůjtka. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články