Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zápas hviezd KHL si zahrajú Bartovič, Šatan a Marcel Hossa
Zdielať na

Zápas hviezd KHL si zahrajú Bartovič, Šatan a Marcel Hossa

Zdroj: KHL All Stars Bratislava

MOSKVA / Slovenskí hokejisti Milan Bartovič a Miroslav Šatan zo Slovana Bratislava a Marcel Hossa z Dinama Riga si zahrajú v Zápase hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy, ktorý sa uskutoční 11. januára 2014 v Bratislave.

Trio Slovákov nominovalo na exhibíciu vedenie súťaže, ktoré určilo hráčov do tretích a štvrtých formácií. Bartovič, Šatan a Hossa sa predstavia vo výbere Západnej konferencie. Spoločne s nimi donominovalo na Štedrý deň vedenie súťaže do mužstva aj obrancov Bogdana Kiseleviča z Čerepovca, Iľju Gorochova z Jaroslavľa a Denisa Denisova z CSKA Moskva a útočníka Maxima Afinogenova z Podoľska.

Nomináciu do tímu Východnej konferencie dostali aj zadáci Jevgenij Medvedev z Kazane, Andrej Zubarev z Ufy, Denis Kuľaš z Omska a útočníci Alexander Popov z Omska, Jegor Milovzorov z Nižnekamska, Jakub Petružálek z Chabarovska a Talgat Žajlauov z Astany.

Elitné formácie pre bratislavský zápas určili hlasovaním fanúšikovia, druhé vybrali športoví novinári. V prvých dvoch šestkách nemal slovenský hokej zastúpenie. Deň pred exhibíciou, ktorá by mala byť vypredaná, sa v Slovnaft Aréne uskutoční súboj legiend. Informácie zverejnil web Zápasu hviezd KHL.

Zostavy januárového Zápasu hviezd KHL v Bratislave:

Západná konferencia:

Otváracia formácia: Alexander Jeriomenko (Dinamo Moskva) - Sandis Ozolinš (Dinamo Riga), Deron Quint (Spartak Moskva) - Iľja Kovaľčuk (SKA Petrohrad), Alexander Radulov (CSKA Moskva), Jonathan Cheechoo (Medveščak Záhreb)
Druhá formácia: Ivan Lisutin (Viťaz Čechov) - Kurtis Foster (Medveščak Záhreb), Maxim Čudinov (SKA Petrohrad) - Nikolaj Prochorkin (CSKA Moskva), Viktor Tichonov (SKA Petrohrad), Leonid Komarov (Dinamo Moskva)
Ďalší hráči: Bogdan Kiselovič (Severstaľ Čerepovec), Iľja Gorochov (Lokomotiv Jaroslavľ), Denis Denisov (CSKA Moskva) - Milan Bartovič, Miroslav Šatan (obaja Slovan Bratislava), Marcel Hossa (Dinamo Riga), Maxim Afinogenov (Viťaz Podoľsk).

Východná konferencia:

Otváracia formácia: Mikko Koskinen (Sibir Novosibirsk) - Kirill Koľcov (Salavat Julajev Ufa), Shaun Heshka (Ak Bars Kazaň) - Sergej Moziakin (Metallurg Magnitogorsk), Danis Zaripov (Metallurg Magnitogorsk), Brandon Bochenski (Barys Astana)
Druhá formácia: Konstantin Barulin (Ak Bars Kazaň) - Chris Lee (Metallurg Magnitogorsk), Juuso Hietanen (Nižnij Novgorod) - Fiodor Malychin (Jekaterinburg), Enver Lisin (Vladivostok), Jori Lehterä (Novosibirsk)
Ďalší hráči: Jevgenij Medvedev (Ak Bars Kazaň), Andrej Zubarev (Salavat Julajev Ufa), Denis Kuľaš (Avangard Omsk) - Alexander Popov (Avangard Omsk), Jegor Milovzorov (Neftechimik Nižnekamsk), Jakub Petružálek (Amur Chabarovsk), Talgat Žajlauov (Barys Astana).

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články