Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Úvodné dve formácie Zápasu hviezd KHL bez Slovákov
Zdielať na

Úvodné dve formácie Zápasu hviezd KHL bez Slovákov

Zdroj: KHL All Stars Bratislava

MOSKVA / Slovenský hokej nebude mať zastúpenie ani v druhých formáciách pre Zápas hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy, ktorý sa uskutoční 11. januára v Bratislave.

Novinári nevybrali v hlasovaní počas predchádzajúcich dní žiadneho zo slovenských hráčov pôsobiacich v súťaži. S veľkým náskokom medzi útočníkmi Západnej konferencie vyhral hlasovanie Nikolaj Prochorkin z CSKA Moskva, ktorého doplnili Viktor Tichonov z SKA Petrohrad a Leonid Komarov z Dinama Moskva. Medzi obrancami sa do druhej šestky dostali Kurtis Foster z Medveščaku Záhreb a Maxim Čudinov z Petrohradu. Druhým brankárom Západu bude Ivan Lisutin z Viťazu Čechov.

Vo Východnej konferencii bude druhým gólmanom Konstantin Barulin z Kazane, novinári vybrali do obrany Chrisa Leeho z Magnitogorska a Juusa Hietanena z Nižného Novgorodu. Druhú útočnú trojicu vytvoria Fiodor Malychin z Jekaterinburgu, Enver Lisin z Vladivostoku a Jori Lehterä z Novosibirska.

Elitné formácie vybrali už skôr fanúšikovia. O zložení tretích a štvrtých pätiek rozhodne vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy v najbližších dňoch.

Doteraz známe zostavy januárového Zápasu hviezd KHL v Bratislave:

Západná konferencia:
Otváracia formácia: Alexander Jeriomenko (Dinamo Moskva) - Sandis Ozolinš (Dinamo Riga), Deron Quint (Spartak Moskva) - Iľja Kovaľčuk (SKA Petrohrad), Alexander Radulov (CSKA Moskva), Jonathan Cheechoo (Medveščak Záhreb)
Druhá formácia: Ivan Lisutin (Viťaz Čechov) - Kurtis Foster (Medveščak Záhreb), Maxim Čudinov (SKA Petrohrad) - Nikolaj Prochorkin (CSKA Moskva), Viktor Tichonov (SKA Petrohrad), Leonid Komarov (Dinamo Moskva)

Východná konferencia:
Otváracia formácia: Mikko Koskinen (Sibir Novosibirsk) - Kirill Koľcov (Salavat Julajev Ufa), Shaun Heshka (Ak Bars Kazaň) - Sergej Moziakin (Metallurg Magnitogorsk), Danis Zaripov (Metallurg Magnitogorsk), Brandon Bochenski (Barys Astana)
Druhá formácia: Konstantin Barulin (Ak Bars Kazaň) - Chris Lee (Metallurg Magnitogorsk), Juuso Hietanen (Nižnij Novgorod) - Fiodor Malychin (Jekaterinburg), Enver Lisin (Vladivostok), Jori Lehterä (Novosibirsk)

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články