Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako hokejisti Zvolena majstrovský titul oslavovali...
Zdielať na

Ako hokejisti Zvolena majstrovský titul oslavovali...

ZVOLEN / Na strednom Slovensku sa včera nespalo. Hokejisti Zvolena vyhrali súboj s Košičanmi o titul slovenského majstra a pod Pustým hradom sa oslavovalo do rána. Štáb televízie JOJ bol pri tom.

Zvolenský titul sa rodil ako scenár k filmu, nikto by ho nenapísal lepšie, ako samotní aktéri. Bryndziari gólom Svitanu pol zápasu prehrávali, no išli za majstrovským cieľom a Podkonickému sa podarilo v 36. minúte síce so šťastím, no zaslúžene vyrovnať na 1:1.

Brabencov majstrovský klinec

Pri ďalšej gólovej mizérii už každý na štadióne čakal predĺženie, no minútu a 32 sekúnd pred koncom udrel zvolenský šok menom Brabenec. Český legionár doklepol Podkonického šancu do vytúženého konca a keďže bryndziari si záver ustrážili, pod Pustým hradom vypukla mohutná červeno-modrá fiesta.

Hovorí jedna zo zvolenských opôr Andrej Podkonický: "My sme už nemali toľko síl, si myslím, na taký tlak, ako sme vytvárali pred tým, ale vybojovali sme to dneska, zaplať Pán Boh." Jeho spoluhráč Michal Juraško: "To sa nám môže ešte len snívať, ja si to ani len neuvedomujem, že sme to dokázali a ďakujem všetkým ľuďom, že prišli."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Hokejisti_Zvolen_pohár_cigary

sita

Súvisiace články