Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
KHL: Medvedev podporil v telefonáte Višňovského (36)
Zdielať na

KHL: Medvedev podporil v telefonáte Višňovského (36)

Prezident Kontinentálnej hokejovej ligy Alexander Medvedev odkázal obrancovi Ľubomírovi Višňovskému, že môže naďalej hrať za Slovan Bratislava.

Po skončení výluky v zámorskej NHL by mal 36-ročný rodák z Topoľčian zamieriť do New York Islanders, s ktorými má platnú zmluvu. Višňovský sa rozhodol zotrvať v KHL a hrať za Slovan. Vedenie Islanders sa nevzdáva a snaží sa ho zlákať späť do NHL.

"Nie som v ľahkej situácii, mám toho v posledných dňoch veľa, ale rozhodol som sa ostať doma. Chápem Islanders, že sú nahnevaní, už mi poslali aj letenky, ale jednoducho chcem dohrať sezónu v Slovane. Tak to cítim nielen ja, ale aj moja rodina," vyjadril sa pre denník Plus jeden deň Višňovský.

V stredu telefonoval aj so šéfom Kontinentálnej hokejovej ligy Alexandrom Medvedevom, ktorý Slovákovi poslal svoje číslo s odkazom, aby ho kontaktoval. V podobnej situácii ako Višňovský je aj Iľja Kovaľčuk, ktorý plánuje zostať v Petrohrade. "Hovoril som so šéfom KHL. Povedal mi, že stojí za mnou, že zmluva medzi NHL a KHL nie je podpísaná. Podporil ma v mojich krokoch a oznámil mi, že môžem ďalej hrať za Slovan. Ak by som mal nejaký problém, nech mu zase zavolám," povedal o telefonáte s Medvedevom pre Plus jeden deň Višňovský.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita, Višňovský

Súvisiace články