Skoro jasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Višňovský (36) po CSKA: Tieto body nám budú chýbať
Zdielať na

Višňovský (36) po CSKA: Tieto body nám budú chýbať

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v utorkovom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy na vlastnom štadióne so slávnym CSKA Moskva 2:3.

Niekdajšia pýcha sovietskeho hokeja získala v prvej tretine dvojgólové vedenie, domáci dvakrát znížili na rozdiel jedného gólu, ale vyrovnať ani raz nedokázali. Za najlepších hráčov zápasu vyhlásili Jaroslava Janusa zo Slovana a Alexandra Radulova z CSKA.

Slovanu chýbalo v závere aj kus šťastia

Rostislav Čada (tréner Slovana): "Prvých 10 minút sme hrali veľmi aktívne a organizovane odolávali súperovi. Žiaľ, mali sme v prvej tretine menší výpadok, keď sme hrali zložito a nevyhodili puk. Napokon sa ukázal tento náskok v kombinácii s problematickým tretím gólom súpera rozhodujúci pre výsledok stretnutia. Od druhej tretiny sme sa zlepšili vo všetkých herných činnostiach, vyrovnali sme hru. Súper odolával vďaka veľkej bojovnosti a obetavosti. Myslím si, že v tretej tretine nám chýbal kúsok šťastia, keby sme ho mali, získali by sme aspoň bod."

Valerij Bragin (tréner CSKA): "Zápas sme dobre začali, vyšla nám prvá tretina. Bolo jasné, že súper si dostatočne v predchádzajúcich dňoch oddýchol a v ďalších dvoch tretinách to bolo pre nás náročné. Vydržali sme nápor domácich a z Bratislavy odchádzame s tromi bodmi."

Višňovský sklamaný z výlsedku

Jeden so strelcov v zápase Višňovský po zápase poznamenal: "Je to smutné, inkasovali sme nešťastné góly. Úvodných desať minút to bolo z našej strany vcelku dobré, potom sme urobili chyby a to dnes rohodlo." Tretí gól strelilo CSKA po spornej situácii, keď hráč v bránkovisku atakoval brankára Janusa. "Myslím si, že to bol faul, ale mali sme dosť času na to, aby sme vyrovnali..."

V 25. min Slovan znížil zásluhou Višňovského, ktorého tvrdá strela z vrcholu ľavého kruhu na vhadzovanie skončila v hornom rohu Staňovej bránky. "Nehrali sme niekoľko dní, bolo to ľade aj vidieť. Gól potešil, je to pre mňa povzbudenie do ďalších zápasov. Nepadol po nejakej krásnej akcii, ale nakopol nás do zápasu. Tieto body nám budú chýbať, škoda, že sme nezískali aspoň bod proti takémuto súperovi zvučného mena." Skúseného beka naďalej trápia bolesti lakťa, pre ktoré vynechalaj šnúru troch duelov na klziskách ruských súperov, svoj zdravotný stav nechcel komentovať.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita - KHL, Slovan-CSKA Moskva

Súvisiace články