Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bitkár Mirasty dostal riadne po papuli. Nevedel trafiť na trestnú lavicu
Zdielať na

Bitkár Mirasty dostal riadne po papuli. Nevedel trafiť na trestnú lavicu

V minulom ročníku KHL bol Jon Mirasty miláčikom bláznivého publika v Čechove. Svorka bitkárov, v ktorej boli okrem neho aj Yablonski a Brennan, tĺkla súperov z celej súťaže hlava-nehlava. Dnes je však všetko inak...

Jon Mirasty prestúpil z Čechova do Barysu Astana, šialený Yablonski sa ešte nepobil a Kip Brennan ešte ani nenaskočil do žiadneho stretnutia. Navyše, klub z Čechova dopredu vyhlásil, že by chcel hrať viac hokej, než sa biť. A svoje sľuby zatiaľ plní.

Mirasty tvrdo narazil na Gilliesa...

Náhradu za Mirastyho si však predsa len pre istotu zaobstaral. Je ňou známy bitkár zo zámorskej NHL Trevor Gillies. A tak, keď prišiel v pondelok do Čechova Barys Astana aj s Mirastym, narazila kosa na kameň. Žiadne zákernosti, ale parádna hokejová férovka, ktorej predchádzalo zhodenie rukavíc.

Legenda bitiek v NHL Tie Domi už dávno vravela, že dobrý bitkár musí mať najmä tvrdú hlavu. Takú síce obávaný Mirasty, ktorému prúdi v žilách indiánska krv a v kariére už okúsil aj duely MMA, má, no tentoraz s ňou aj tvrdo narazil.

Na trestnú mu pomohol rozhodca

Trevor Gillies ho zasypal spŕškou tvrdých úderov a 30-ročný Jon padol na zadok. A že asi bude mať Mirasty od lekárov na istý čas odporučený pokoj, to naznačil jeho štýl korčuľovania smerom k trestnej lavici. Jej dvierka veru na prvý raz netrafil, našťastie bol na blízku jeden z rozhodcov...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Bitkár_Trevor_Gillies_hokej

isifa.com - Tvrdý muž Trevor Gillies v akcii

Súvisiace články