Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
ROZHOVOR. Fanúšikovia musia byť šťastní, tvrdí Tatar
Zdielať na

ROZHOVOR. Fanúšikovia musia byť šťastní, tvrdí Tatar

Prišiel, videl, zvíťazil. Hokejista Tomáš Tatar do bodky naplnil ošúchané heslo. Po nočnom lete z Ameriky k oddychu iba pričuchol. Spal chudobných pár hodín...

"Dve a pol možno. Bolo toho veša, vážne veľa. Bol som celé poobedie na telefóne a potom som si už musel oddýchnuť, aby som zaspal," hovorí Tatar. Počas zápasu sa mu ťažko dýchalo a mal stuhnuté svaly, no vôbec mu to nevadilo. Za 21 sekúnd si pripísal prvú asistenciu, do druhej tretiny dokonca gól a nováčika nakopol k skalickému debaklu 8:2.

Fanúšikovia musia byť šťastní

"Chcel som vlastne ten piešťanský hokej takto naštartovať výhrou, aby sme mali taký dobrý vstup do domáceho prostredia a nakoniec to dopadlo takto. Myslím, že domáci fanúšikovia musia byť šťastní," myslí si Tomáš.

Chcú poraziť Košice

Po nástupe do sezóny ako hrom si Tatar logicky brúsi zuby aj na nedeľňajší duel na ľade najsilnejších Košíc. "Chceli by sme poraziť možno najväčšieho favorita v lige momentálne, lebo Slovan odišiel, tak asi sú to Košice, aj s najväčším rozpočtom, takže bude to pre nás určite zaujímavý zápas, možno pre niektorých chalanov prvý taký s najsilnejším súperom, takže určite sa chalani na to motivujú a ja sa na to veľmi teším," dodal Tomáš.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články