Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Nezvestný otec Pavla Demitru (†36) sa už našiel
Zdielať na

Nezvestný otec Pavla Demitru (†36) sa už našiel

Od pondelka 20. augusta bol nezvestný 63-ročný Pavel Demitra z Trenčína, otec zosnulého hokejistu Pavla Demitru. V ten deň ho priviezli pred obchodný dom do Dubnice nad Váhom a odvtedy o ňom nemala rodina žiadne správy. Napokon sa v stredu večer našiel.

Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 63-ročný Pavel je živý a zdravý a nebol na ňom spáchaný žiadny trestný čin.

Nezvestný je 175 až 180 cm vysoký, zavalitej postavy. Má krátke prešedivené vlasy ostrihané na ježka a hnedé oči.

Naposledy mal oblečené šedé tielko, modré kárované krátke nohavice, obuté mal čierne šľapky Under Arnour. Na ruke mal čierne hodinky Oris, gumený náramok s číslom "38“, znak NHL, klub Lokomotiv a znak St. Louis. 

Striebro aj pre Demitru

V máji tohto roka získali naši hokejisti na Majstrovstvách sveta v hokeji striebornú medailu. Slovenský kapitán Zdeno Chára tú svoju venoval tragicky zosnulému Paľovi Demitrovi. "Veľmi si vážim cenný kov, ktorý sme získali. Som veľmi šťastný, že sa nám ho podarilo dosiahnuť. Venujem ho Paľkovi, ktorý bol neustále s nami, bol v našich myšlienkach,“ povedal v televíznom rozhovore po finále s Ruskom Zdeno Chára.

"Venujeme tento titul Lokomotivu Jaroslavľ. Bol to veľký tím, kde hrali skvelí hráči, nielen naši, ale aj cudzinci," povedal po finálovom víťazstve 6:2 nad Slovákmi tréner Ruska Zinetula Biľaletdinov.

Takto si pamätáme legendu, Paľa Demitru. Hokejový útočník tragicky zahynul v septembri 2011 pri leteckej katastrofe pri ruskom Jaroslavli. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články