Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Višňovský (36) havaroval na okruhu Slovakia Ring
Zdielať na

Višňovský (36) havaroval na okruhu Slovakia Ring

Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský mal nehodu v motoristických pretekoch najsilnejšej divízie D4 automobilov s objemom motorov nad 2000 cm3 na okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni.

Čelne narazil do bariéry

Informovali o tom zástupcovia okruhu prostredníctvom svojho oficiálneho profilu na Facebooku. "Ľubomír Višňovský na svojom Ferrari pri výjazde z druhej zákruty nezvládol riadenie a vo vysokej rýchlosti čelne narazil do bariéry. Našťastie vyviazol bez vážnejších zranení," uvádza sa v správe.

"Stalo sa to v 1. kole vo vysokej rýchlosti pri vchádzaní do druhej zákruty. Ľubo nezvládol riadenie, išiel naširoko a po náraze ho previezli do medicínskeho centra. Našťastie je v poriadku. Bolo to vo vysokej rýchlosti, no tieto autá sú bezpečné a bariéra takisto splnila svoj účel," povedal na margo Višňovského nehody Martin Trenkler, pracovník pre styk s médiami na týchto pretekoch.

Preteky anulované

"Riaditeľstvo pretekov sa po tejto nehode rozhodlo anulovať ich, pretože počas soboty je na Slovakia Ringu už aj tak dosť nahustený program. Zvažujeme však, že by sme ich operatívne zaradili do nedeľňajšieho programu," dodal M. Trenkler.

Spomenuté preteky organizátori zrušili a program Veľkej ceny SR pokračuje inou súťažou. V Orechovej Potôni sa počas tohto víkendu uskutočnia aj preteky seriálu majstrovstiev sveta FIA GT1 a ďalšie súťaže.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články