Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Keď sa hokejoví fanúšikovia nevpracú do kože. Opäť...
Zdielať na

Keď sa hokejoví fanúšikovia nevpracú do kože. Opäť...

Hokejový ošiaľ zavládol v uliciach azda všetkých slovenských miest. S postupujúcim časom ale zrejme pribúdalo aj promile alkoholu u niektorých fanúšikov. Tak sa zrejme nevedeli doslova vpratať do kože. Ozval sa nám divák, ktorý bol na mieste incidentov v centre Bratislavy. Pozrite sa na to...

Fanúšikovia skákali pred električky

Na záberoch vidno bujaré oslavy, veď aj bolo čo oslavovať, Slovensko skončilo na úžasnom druhom mieste na tohtoročných hokejových majstrovstvách. Našim divákom sa však podarilo nakrútiť aj "nemiestnu" zábavu zrejme alkoholom potúžených fanúšikov.

Tí sa totiž vrhali rovno pred električky na Obchodnej ulici v Bratislave okolo jedenástej hodiny večer. Tým nielenže blokovali dopravu, ale vraj tiež skákali po autách dispečingu. Na miesto muselo doraziť hneď niekoľko policajných hliadok a vyzbrojení samopalmi rozháňať oslavujúci dav.

Bitka na Obchodnej ulici

Na záberoch sme nezaznamenali demolovanie električiek, ako bolo pôvodne avizované. Podľa vyjadrení polície boli predvolaní dvaja muži, ktorí sa opití na Obchodnej ulici pobili.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články