Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
ZÁZNAM. Strieborní chlapci sú doma. Zaslúžená párty...
Zdielať na

ZÁZNAM. Strieborní chlapci sú doma. Zaslúžená párty...

Hokejová reprezentácia sa krátko pred 14- tou vrátila domov. Ako prvý vystúpil kapitán mužstva Zdeno Chára, ktorý niesol trofej pre strieborný tím šampionátu. Vypukla veľkolepá oslava s fanúšikmi...

Slovenská hokejová reprezentácia, ktorá vybojovala na majstrovstvách sveta v Helsinkách strieborné medaily, sa v pondelok krátko pred 14.00 h vrátila domov. Na bratislavskom letisku pristál letecký špeciál o 13.53 h, na letisku čakalo na mužstvo asi 300 fanúšikov.

Po pristátí cez vodnú bránu

Tú symbolicky vytvorili prúdom vody dve hasičské vozidlá. Ako prvý z lietadla o 14.05 h vystúpil kapitán mužstva Zdeno Chára, ktorý niesol trofej pre strieborný tím šampionátu. Hneď za ním vyšiel Miroslav Šatan a ďalší hráči oblečení v modrých dresoch.

"Vitajte doma! My sme tu doma," vítali fanúšikovia kompletný reprezentačný tím. Organizátori osláv očakávajú na bratislavskom námestí približne 20-tisíc fanúšikov. Program sa na Námestí SNP začne o 14.30 h, hráči by mali doraziť krátko po 15.00 h.

Veľká, zaslúžená oslava

Námestie SNP v Bratislave sa dočkalo strieborného hokejového tímu a oslavovalo s ním úspech z majstrovstiev sveta v Helsinkách pred 17-tou. Ako prvý vyšiel na pódium Michal Sersen a po ňom nasledovali pred desaťtisícovým davom fanúšikov ďalší hráči - Branko Radivojevič, Michal Handzuš, Miroslav Šatan či Zdeno Chára, ktorí odmeňovali fanúšikov čiapkami a tričkami. Najväčší aplauz zožal kapitán mužstva Chára.

Šatan a niekoľkí ďalší hokejisti dopriali oslavu aj svojim deťom. Na záver vyšiel na pódium český kouč slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek. Hráči svojho trénera zdvihli a vyhadzovali ho do vzduchu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

SITA

Súvisiace články