Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Fofáci vyhrali jubilejný desiaty titul pre svojho nebohého prezidenta
Zdielať na

Fofáci vyhrali jubilejný desiaty titul pre svojho nebohého prezidenta

Zdroj: jojšport

BRATISLAVA / Hráči tímu Slov-matic FOFO Bratislava získali jubilejný desiaty majstrovský titul v najvyššej slovenskej lige vo futsale.

Sezóna aj zisk jubilejného desiateho majstrovského titulu však mala príchuť horkosti a smútku, na začiatku sezóny totiž stratili Fofáci svoju najväčšiu osobnosť v klube, prezidenta Martina Grendára, ktorého poznal a určite aj pozná celý futsalový svet...

Futsal bol jeho všetkým...

Srdciar a nenahraditeľný človek nenávratne opustil svoj milovaný tím a futsalovú rodinu po zápase prvého kola v septembri 2014, ktorý obhajca titulu prekvapujúco prehral s mestským rivalom. Od tejto chvíle sa tím zomkol a stanovil si popri ďalších cieľoch aj ten najhlavnejší - zisku titulu pre svojho prezidenta! A začal spanilú jazdu. V ostatných sedemnástich ligových kolách valcoval svojich súperov, ktorým deväťkrát uštedril dvojcifernú porážku. V nastolenom tempe pokračovali hráči oranjes aj v zápasoch play-off. V semifinále deklasovali bratislavských Gurmánoch po výsledkoch 10:1, 13:2 a 21:4. Vo finále rovnako trikrát zdolali dvojciferne futsalistov z Prešova. Ani pri oslavách titulu nezabudli na človeka, ktorého v slovenskom futsale už nikto nikdy nenahradí.

Svoju majstrovskú medailu napokon dostal aj ten najpovolanejší! Človek, ktorý si ju zaslúžil azda najviac a žiaľ až do minuloročného septembra bol pri všetkých úspechoch, tituloch, víťazstvách suveréna futsalu na Slovensku, ktorého rekordy už rovnako nikto nikdy neprekoná!

Súvisiace články