Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
VIDEO. Futsalový fantóm! Za 51 sekúnd strelil 4 góly
Zdielať na

VIDEO. Futsalový fantóm! Za 51 sekúnd strelil 4 góly

BRATISLAVA / V šiestom extraligovom kole futsalistov sa stala jedna pozoruhodnosť, aká sa tak často na palubovkách nevidí.

Majster a suverén slovenských paluboviek - bratislavský Slov-Matic FOFO aj tento rok kraľuje futsalovej extralige. V mestskom derby nastúpil proti temným rytierom z Čekanu Mekenroff. Tí sa prekvapujúco ujali po góle kapitána Petra v druhej minúte vedenia. Potom sa viac ako osem minút v Mladosti nič nedialo, až to prišlo...

Peter Haľko, historicky najlepší strelec slovenskej reprezentácie (84 štartov, 63 gólov) v zápase opäť potvrdil svoju streleckú genialitu. V časovom úseku 10:57 - 11:48, za 51 sekúnd, strelil 4 góly a otočil stav z 0:1 na 4:1! Oranjes aj tento rok pevne kráčajú za majstrovským titulom, ktorý bude už ich jubilejný desiaty. Na Slovensku neprehrali už neuveriteľných 133 zápasov a to je rekord, ktorý už asi nikto nikdy neprekoná. Rovnako ako štyri góly za necelú minútu. Duel sa skončil jednoznačným víťazstvom favorita 15:5.

"Ja už som sa asi ako strelec narodil, od malička vynikám práve v tejto čínnosti," povedal hráč s jedenástkou na chbte pre noviny.sk a pokračoval. "Na tri góly mi perfektne prihrali moji skvelí spoluhráči, jeden som strelil po samostatnej akcii. Nebyť ich, rekord by nepadol. Mrzia ma aj ďalšie šance, po dvoch mojich strelách v zápase zvonila bohužiaľ iba konštrukcia bránky."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

noviny.sk - kanonier Slov-Maticu FOFO Peter Haľko

Súvisiace články