Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Futsalisti Slov-Maticu FOFO prišli v Rige o vlasy
Zdielať na

VIDEO: Futsalisti Slov-Maticu FOFO prišli v Rige o vlasy

RIGA / Futsalisti slovenského majstra prišli po postupe do elitného kola futsalovej Ligy majstrov o vlasy.

So siedmimi bodmi sa stal víťazom prvej skupiny hrajúcej sa v miestom olympijskom športovom centre bieloruský MFK VitEn Vitebsk, slovenský šampión sa do ďalšej fázy kvalifikoval so šiestimi bodmi z druhého miesta.

Pred posledným zápasom skupiny mali zverenci trénera Jána Janíka, ktorý rozhodujúci duel sledoval pre dištanc iba z tribúny, nôž na krku. Iba víťazstvo nad domácim usporiadateľom Nikarsom v zostave s kvartetom Portugalcov ich totižto posúvalo medzi najlepšiu šestnástku Európy. "Fofáci" prehrávali v zápase 1:3, ešte do polčasu však gólmi Rafaja a Haľka vyrovnali a v polovici druhého dejstva strelil "zlatý" a postupový gól po chybe Jukiča Rick.

"Už pred zápasom prišlo k hecovačkám a dopredu bolo jasné, že v prípade postupu prídu všetci hráči i členovia realizačného tímu o vlasy," povedal pre noviny.sk klubový a tlačový manažér klubu Vladimír Ambrozek. "V prípade neuposlúchnutia by dotyčný musel do klubovej pokladne zaplatiť nemalú čiastku." Napokon o vlasy neprišiel jediný hráč a tréner, ktorí ale v rozhodujúcom zápase nefigurovali na zápasovej súpiske.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

noviny.sk

noviny.sk z Rigy, Slov-Matic FOFO vs Nikars Riga

Súvisiace články