Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Vražda volejbalistky Visserovej (†35). Chcela dlžnú mzdu
Zdielať na

Vražda volejbalistky Visserovej (†35). Chcela dlžnú mzdu

MURCIA / 500 násobná holandská volejbalová reprezentantka, Ingrid Visserová a jej druh, sú mŕtvi. Polícia po niekoľkých týždňoch objavila ich nehybné telá zakopané v provizórnom hrobe. Stali sa obeťami obzvlášť brutálnej vraždy.

Rozsekané telá v plytkých hroboch

Pozostatky volejbalistky a jej druha našli pri Murcii na juhovýchode Španielska. Boli rozsekané a zahrabané v plytkých hroboch. "Mali sme indície, že telá oboch nezvestných sú zakopané v citrusovom sade," uviedol Joaquin Bascuñana‎.

Bývalá vynikajúca holandská volejbalová reprezentantka,  35-ročná Ingrid Visserová a jej partner 57-ročný partner Lodewijk Severein, bývalý manažér reprezentačného tímu, odcestovali do Španielska na súkromnú kliniku pre liečenie neplodnosti. Z ich vraždy boli obvinení dvaja Rumuni, obchodujúci s drogami. Polícia však pátrala po objednávateľov.

Visserová chcela dlžnú mzdu

"Motívom vraždy boli zrejme obchodné dôvody. Podozdrivú osobu zadržali policajti vo Valencii," dodáva Bascuñana‎. Tou podozrivou osobou je bývalý manažér volejbalového klubu CAV Murcia 36-ročný Juan Kuenka Lorente.

Podľa najnovších správ sa u neho bývalá líderka holandského tímu a majsterka Európy Ingrid Visserová, spolu s partnerom dožadovala vyplatenia mzdy, ktorú jej španielsky klub za jej predchádzajúce pôsobenie v ňom, dlhoval. No zaplatila za to životom. Vyšetrovania údajne potvrdili, že bola v druhom mesiaci tehotenstva.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články