Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tréner Husár prehral stávku. Vyrazil pešo do Ostravy
Zdielať na

Tréner Husár prehral stávku. Vyrazil pešo do Ostravy

BRATISLAVA / "Keď Ostrava vyhrá titul, pôjdem pešo do Ostravy!" To sú slová volejbalového trénera Ivana Husára. A verte, za svojim slovom si stojí, preto sa vo štvrtok ráno s malým ruksakom a paličkami skutočne do Ostravy vybral. Čaká ho približne 300-kilometrová prechádzka.

Ivan Husár správu o tom, že pôjde pešo do Ostravy vyslal do sveta žešte počas semifinálovej série Ostravy s Libercom. Manažér a tréner volejbalistov VKP Bratislava ňou vyhecoval hráčov Ostravy a tí nakoniec český titul získali.

Husár: Absolútne som s tým nepočítal

"Keď bolo 2:1 s Libercom, tak som tým mojim priateľom do Ostravy napísal, že toto keď vyhrajú tak ja pôjdem pešo do Ostravy. Oni teda postúpili a vyhrali," hovorí Ivan Husár.

V rozhovore pre české médiá sa vyjadril, že je to detské družstvo a preto chce s nimi osláviť práve deň detí. A tak do Ostravy by to chcel stihnúť do 1. júna. "V podstate som s tým absolútne nepočítal, že sa im to podarí takže mi narušili program a na MDD to je taká symbolika, lebo to družstvo je také detské," dodáva Husár. 

Denne 30 kilometrov

Ak chce prísť do mesta baní na deň detí, denne musí prejsť 30 kilometrov. "Snáď do synovej svadby sa vrátim živý a zdravý," dodáva a vzápätí odchádza na "prechádzku".

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články