Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Dubovcová s Nestarcovou vstúpili do sezóny víťazstvom
Zdielať na

Dubovcová s Nestarcovou vstúpili do sezóny víťazstvom

Zdroj: web, Dubovcová s Nestarcovou v Haagu

CORRIENTES / Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová s Dominikou Nestarcovou zvíťazili vo svojom úvodnom zápase na druhom tohtoročnom grandslamovom turnaji desaťdielneho seriálu Svetovej série (World Tour).

V argentínskom Corrientese v C-skupine základnej fázy nad 14. nasadeným talianskym párom Greta Cicolariová - Viktoria Orsiová-Tothová 2:0 (15, 15).

Najlepšie slovenské plážové volejbalistky tým úspešne vstúpili do novej sezóny, duel s Taliankami bol ich prvým súťažným vystúpením v tomto roku. Vo štvrtok ich ešte čaká súboj s favoritkami C-skupiny Nemkami Katrin Holtwickovou a Ilkou Semmlerovou, ktorým v pavúku prestížneho turnaja patrí číslo 3. Tie svoju pozíciu potvrdili v dueli s Kanaďankami Sarah Pavanovou a Heather Bansleyovou, keď ich zdolali 2:1 (13, -20, 10).

Zo základnej skupiny postúpia do play-off prvé tri dvojice v konečnej tabuľke. Prvý tím bude nasadený priamo do druhého kola, druhý a tretí pár si zahrajú už v prvom kole vyraďovacej fázy. Najlepším výsledkom Dubovcovej s Nestarcovou a slovenského plážového volejbalu vôbec na turnajoch Grand Slam Svetovej série je ich piate miesto z minulého roka vo švajčiarskom Gstaade.

Výsledky C-skupiny:

Greta Cicolariová, Viktoria Orsiová-Tothová (Tal.-14) - Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-19) 0:2 (-15,-15)

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články