Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Škandál v Slovane. Funkcionári urobili školácku chybu
Zdielať na

Škandál v Slovane. Funkcionári urobili školácku chybu

Tak s týmto veru nepočítal! O tom, že pre trest mu v prvom zápase Európskej ligy proti silnému AS Rím vypadnú z mužstva Guédé a Grendel, tréner Slovana Vladimír Weiss vedel. No pribudli k nim aj Dosoudil a Halenár!

Títo dvaja futbalisti totiž nefigurovali na súpiske pre dvojzápas 3. predkola Ligy majstrov s APOEL-om Nikózia a vzhľadom na to si tak neodpykali tresty za predošlé vylúčenia. Tie im tak plynú ďalej! "Títo dvaja sú mimo hry kvôli našej hlúposti a amatérskosti!," nedáva si servítku pred ústa tréner Slovana Vladimír Weiss. "Z toho treba určite vyvodiť dôsledky. Tí hráči mali hrať a nemôžu hrať. To je vnútroklubová chyba!"

Kormidelník belasých však vie aj to, že mu nepomôže plakať nad rozliatym mliekom. "Musíme veľa behať, musíme byť nebezpeční smerom dopredu. V tomto stave môže byť útok našou najväčšou zbraňou," ponúka recept na možný úspech. "Favorit je jasný a hoci sme oslabení, neskladáme zbrane, budeme bojovať! Verím, že nám pomôžu aj ľudia," dodáva Vladimír Weiss.

"Bude to veľmi ťažké, tých strát je veľa," priznáva Filip Šebo a pokračuje: "Teraz je na trénerovi, ako to poskladá. Ja si myslím, že každý, kto dostane šancu, musí zabrať naplno, pretože Slovan je Slovan a každý hráč musí bojovať na sto percent! Potom sa možno dostaví aj dobrý výsledok." Karim Guédé bude pre karty sedieť iba na tribúne, no spoluhráčom ponúka takýto recept: "Všetko sa dá! Zápas sa začína za stavu 0:0, všetko sa dá, len treba makať, veriť a užiť si ten zápas!"

sita - CL, Slovan-Trnava

Súvisiace články