Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
WEISS: Slovan milujú a nenávidia. Tak, ako mňa...
Zdielať na

WEISS: Slovan milujú a nenávidia. Tak, ako mňa...

Výmena trénerov vo futbalovom Slovane Bratislava je známa od piatkového večera. Čecha Karla Jarolíma vystriedal Vladimír Weiss. Reprezentačný kormidelník už za sebou má prvý tréning s belasými. A aj prvý rozhovor v novej funkcii...

"Po tom, ako dostal Karel Jarolím lukratívnu ponuku zo Saudskej Arábie, ma majiteľ Slovana Ivan Kmotrík požiadal, aby som prevzal mužstvo. Po štvrtýkrát som mu už nedokázal povedať nie," objasňoval detaily svojho príchodu k úradujúcemu majstrovi Vladimír Weiss. "Som rád, že som tu, že mám opäť možnosť pracovať v klubovom futbale! Nie, o detailoch a trvaní kontraktu sme sa nebavili. Všetko sa zomlelo rýchlo. Ja som s Ivanom nikdy kontrakt nemal a ani mať nebudem."


"Slovan je Slovan. Slovan ľudia milujú a nenávidia. Tak, ako mňa. Je to jedno s druhým. Áno, viem, že si týmto krokom môžem narobiť nepriateľov, že to nebude jednoduché. Vo futbale a v živote ale treba bojovať a ja bojovať budem. A určite urobím všetko pre to, aby bol aj Slovan úspešný, aj reprezentácia," vraví muž, ktorý si sadá pod Tatrami zároveň na reprezentačnú a klubovú lavičku ako prvý v histórii.

V rozhovore však Vladimír Weiss ponúkol oveľa viac zaujímavých názorov, ktoré si môžete pozrieť v našom videozázname.

tasr

Súvisiace články