Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Weiss novým trénerom Slovana, Jarolím skončil
Zdielať na

Weiss novým trénerom Slovana, Jarolím skončil

Zdroj: sita - Weiss na TK pred Andorrou

Novým trénerom futbalistov Slovana Bratislava bude Vladimír Weiss! Reprezentačný kormidelník Slovenska strieda na lavičke belasých Čecha Karla Jarolíma. Dnes vo večerných hodinách o tom rozhodlo vedenie Slovana.

"Dohodli sme sa, že v Slovane skončím," povedal pre iSport.cz Karel Jarolím. "Vedenie klubu mi umožnilo odísť na základe toho, že som dostal ponuku z Al Ahlí." Jarolímova trénerská dráha tak bude pokračovať v Saudskej Arábii, odkiaľ dostal naozaj lukratívnu ponuku.

Teraz je už jasné, že v prestížnom nedeľňajšom derby s Trnavou kouč, ktorý získal s belasými majstrovský titul, už Bratislavčanov nepovedie. Vo funkcii ho mohol nahradiť jeho krajan František Straka, slovanisti boli v kontakte aj s ďalším mužom spoza rieky Moravy Pavlom Hapalom.

Vedenie úradujúceho slovenského šampióna sa napokon rozhodlo angažovať trénera slovenskej reprezentácie Vladimíra Weissa staršieho. Ten spolupracoval s majiteľom Slovana Ivanom Kmotríkom už v Artmedii Petržalka, s ktorou účinkoval v hlavnej fáze Ligy majstrov. V play-off Európskej ligy teraz bude pred jeho novým mužstvom stáť výzva v podobe AS Rím.

Súvisiace články