Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Cestou do Sofie zomrel fanúšik Spartaka Trnava!
Zdielať na

Cestou do Sofie zomrel fanúšik Spartaka Trnava!

Slovenský fanúšik futbalového klubu FC Spartak Trnava zahynul vo štvrtok ráno počas cesty autobusom na zápas svojho tímu na ihrisku bulharského Levski Sofia.

Zverenci Pavla Hoftycha nastúpia vo štvrtok v prvom stretnutí 3. predkole Európskej ligy UEFA 2011/2012 na pôde bulharského mužstva a účasťou ich chcela podporiť aj skupina slovenských fanúšikov cestujúcich na duel autobusom.

22-ročný Slovák prišiel o život v srbskom Belehrade pri športovej hale Aréna, keď sa vystrčil zo strešného okna a narazil hlavou do konštrukcie nadjazdu.

Autobus s evidenčnými číslami českej republiky bol okamžite plný krvi. Vodičov polícia po nehode podrobila dychovej skúške a namerala im v krvi alkohol!

"Belehradskí záchranári prechádzali náhodou oblasťou, kde sa stala tragická udalosť. Po vstupe do autobusu uvideli nehybné telo muža vo veku 25 - 30 rokov a konštatovali okamžitú smrť. Dodatočne zistili, že fanúšik vysunul hlavu cez okno na streche autobusu a narazil do konštrukcie nadjazdu," potvrdila hovorkyňa belehradských záchranárov Nada Macurová.

Informáciu priniesol srbský denník Blic na svojej internetovej stránke. Stretnutie Levski Sofia (Bul.) - FC Spartak Trnava (SR) má úvodný výkop o 19.45 h.

web - Spartak Trnava fans

Súvisiace články