Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prestup Milana Škriniara do Interu Miláno je ohrozený
Zdielať na

Prestup Milana Škriniara do Interu Miláno je ohrozený

BRATISLAVA / Žiadna kaša sa neje taká horúca, aká sa navarí. To je očividne aj prípad prestupu nášho futbalistu Milana Škriniara. V utorok síce šéf jeho klubu Sampdorie Janov oficiálne prezentoval jeho odchod do Interu Miláno, ale v stredu to hráčov manažér všetko poprel.

Hráčsky agent Karol Csontó sa vyjadril, že ešte nič nie je hotové. Sampdoria je síce s Interom dohodnutá prakticky na všetkých bodoch, no do hry o Škriniara vstúpili ďalší.

"Samozrejme, teší to, teší záujem každého klubu, obvzlášť Interu Miláno, čo je dá sa povedať európsky gigant."

Zdá sa ale, že Milanove vynikajúce výkony na európskom šampionáte 21-tkárov v Poľsku prilákali aj iných prominentných záujemcov.

V hre sú podľa hráčovho manažéra aj kluby na svetovej úrovni zo Španielska a Anglicka. V piatok už vraj bude ohľadom Škriniarovej budúcnosti jasnejšie.

​Dvadsaťdvaročný stopér Škriniar prišiel do Sampdorie v januári 2016 z MŠK Žilina. Rodák zo Žiaru nad Hronom bol v uplynulej sezóne neodmysliteľnou súčasťou základnej zostavy Sampdorie.

Vlani reprezentoval Slovensko na majstrovstvách Európy vo Francúzsku, počas ostatných dní sa predstavil aj na kontinentálnom šampionáte hráčov do 21 rokov v Poľsku.

Súvisiace články