Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Skutok sa nestal, rozhodla prokuratúra v prípade Weissa ml.
Zdielať na

Skutok sa nestal, rozhodla prokuratúra v prípade Weissa ml.

Archívne video

BRATISLAVA / Kauza slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa ml., ktorý mal na začiatku októbra 2016 šoférovať pod vplyvom alkoholu, je ukončená. Prokurátor vyhlásil, že sa skutok nestal.

"Dnešného dňa 05.04.2017 prokurátor Okresnej prokuratúry Bratislava I uznesením zastavil trestné stíhanie proti obvinenému Vladimírovi W. ml. vedené pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, pretože je nepochybné, že sa nestal skutok, pre ktorý sa viedlo trestné stíhanie. Citované uznesenie nie je právoplatné," uviedol Michal Šúrek, hovorca okresnej prokuratúry.

Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky kontrolovala v nedeľu 2.10.2016 okolo 7:00 na Rázusovom nábreží v Bratislave luxusné auto. "Dnes pred siedmou hodinou bol z dôvodu podozrenia spáchania priestupku zastavený vodič na Mercedes G," informuje hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Miháliková.

Vo väčšom terénnom aute sa malo viezť 10 ľudí a šoféroval známy futbalista a reprezentant. Ten sa na výzvy policajt odmietol podrobiť dychovej skúške a aj odberu krvi. Policajti ho odviezli na policajné oddelenie na Štúrovu ulicu.

Súvisiace články