Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
O osude Grigu s Hippom vo štvrtok, spomína sa J. Kozák st.
Zdielať na

O osude Grigu s Hippom vo štvrtok, spomína sa J. Kozák st.

Zdroj: sita, Griga s Hippom

BRATISLAVA / Po remíze slovenskej futbalovej reprezentácie na pôde Lichtenštajnska v piatkovom zápase kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie je poriadne nahnutá stolička koučov mužstva Stanislava Grigu a Michala Hippa.

O osude trénerskej dvojice by sa malo rozhodnúť na štvrtkovom zasadnutí výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu. Griga s Hippom prišli k reprezentácii v pozícii rovnocenných partnerov vlani v máji. Zo Švédska prevzatý model s dvoma hlavnými trénermi však podľa mnohých fanúšikov i odborníkov stroskotal a vyvrcholil blamážou v Lichtenštajnsku.

"Nemal som pocit, že hráči vnímajú fakt, že nehrajú len za seba, ale aj za Slovensko. Majú kvalitu, ale musia ju potvrdzovať na ihrisku a nikde inde," zareagoval pre večerné športové spravodajstvo Jednotky RTVS Ján Kozák starší. Práve meno kormidelníka MFK Košice sa spomína medzi prípadnými nástupcami Grigu s Hippom. Ján Kozák st. pred týždňom podpísal v druhom najväčšom meste Slovenska zmluvu na ďalšie dva roky. "Dobre sa to počúva, keď je o človeka záujem. Každý kouč sa chce dostať čo najvyššie. Reprezentácia je vrcholom práce každého trénera," uviedol pre RTVS Ján Kozák st. V prípade ponuky zo Slovenského futbalového zväzu by nad ňou uvažoval: "Je to vážna vec, veľká zodpovednosť, nedá sa rozhodnúť z jedného dňa na druhý."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články