Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Slováci už aj s triom z majstrovskej Plzne a Hološkom
Zdielať na

Slováci už aj s triom z majstrovskej Plzne a Hološkom

Zdroj: sita - tréning Slovákov v Senci

SENEC / Slovenská futbalová reprezentácia absolvovala v utorok predpoludním v Senci úvodnú tréningovú jednotku pred piatkovým duelom G-skupiny v kvalifikácii o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie na pôde Lichtenštajnska.

Ako avizovali tréneri Michal Hipp a Stanislav Griga na pondelkovom zraze, k tímu sa v pondelok večer pripojila trojica hráčov českého majstra Viktorie Plzeň - Marián Čišovský, Marek Bakoš a Michal Ďuriš - a útočník tureckého Besiktasu Istanbul Filip Hološko.

"Všetci prišli v pondelok večer, v utorok popoludní by mal pribudnúť aj brankár Kuciak z Legie Varšava, ktorý mal v klube určité povinnosti. Hráči trénovali podľa plánu, venovali sme sa zdokonaľovaniu predfinálnej a finálnej fázy. Po skončení sa žiadny z hráčov nesťažoval, všetci by mali byť v poriadku," povedal Michal Hipp.

Slováci majú na programe tréningy ešte v utorok večer a v stredu predpoludním. Vo štvrtok napoludnie odletia do Zürichu a o 18.30 h je vo Vaduze už naplánovaná oficiálna tlačová konferencia s trénermi. Samotný duel sa začne v piatok o 20.00 h. Lichtenštajnsko je v G-skupine na poslednom mieste, na konte má jeden bod. Slovensku patrí tretia pozícia so ziskom ôsmich bodov. Lídrom skupiny je Bosna a Hercegovina.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články