Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Fantastický Hamšík a jeho hetrik do siete Bologne! Tri krásne góly!
Zdielať na

Fantastický Hamšík a jeho hetrik do siete Bologne! Tri krásne góly!

BOLOGNA / Óóó, Marechiaro! - znie opäť raz celým futbalovým Talianskom. Slovenský kapitán SSC Neapol Marek Hamšík totiž predviedol v zápase 23. kola Serie A parádne predstavenie a výraznou mierou tak prispel k demolácii domácej Bologne v pomere 7:1!

Svoj fantastický večer odštartoval Hamšík už vo 4. minúte, keď sa ideálne položil do centra Callejona a hlavou trafil k vzdialenejšej žrdi. Ďalší presný zásah pridal v 70. minúte. Vtedy loptu vynikajúco potiahol Dries Mertens a Marek po jeho prihrávke pravačkou umiestnil loptu presne. Technickú strelu nahradila v Hamšíkovom podaní už o necelé štyri minúty aj nádherná delovka do šibenice domácej brány a hetrik bol na svete! 

Hamšík nebol jediným trojgólovým strelcom večera, tým druhým sa stal vo výbornej forme hrajúci Belgičan Dries Mertens. Ten má na konte v tomto ročníku už 16 gólov a vedie tabuľku kanonierov Serie A. Marek sa zase hetrikom posunul vyššie v historickej tabuľke strelcov SSC Neapol. Nechal za sebou doteraz druhého Attilu Sallustra. 29-ročný slovenský tvorca hry spod Vezuvu tak na legendárneho Diega Maradonu stráca už len šesť zásahov. Nik nepochybuje o tom, že Marek Diega v dohľadnom čase pokorí...

Súvisiace články