Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Škrtelov trpký návrat do Anglicka. Jeho Fenerbahce zničil super gólom aj Pogba!
Zdielať na

Škrtelov trpký návrat do Anglicka. Jeho Fenerbahce zničil super gólom aj Pogba!

MANCHESTER / Osem rokov bol kapitán našej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel neodmysliteľnou súčasťou FC Liverpool. Po príchode nemeckého trénera Jürgena Kloppa sa jeho pozícia diametrálne zmenila a Škrťo zamieril do tureckého veľkoklubu Fenerbahce Istanbul. No a ten sa dnes v Európskej lige predstavil na Old Trafforde, kde ho "červení diabli" roztrhali na kusy.

Domáci viedli v 48. minúte už 4:0, za tohto hrozivého stavu pre hostí už ich gólostroj ale nepokračoval. Prvé dva góly dali futbalisti Manchestru United z pokutových kopov v priebehu troch minút. Prvý premenil najdrahší futbalista sveta Pogba, druhý Martial.

Horšie ale pre hostí, za ktorých odohral Martin Škrtel celý zápas a Miroslav Stoch ho celý presedel na lavičke, bolo, že v nadstavenom čase prvého dejstva inkasovali ešte raz. A tajnička, že kto bude víťazom zápasu, bola prakticky vylúštená... Paul Pogba trafil nádherne na 3:0, chvíľu po prestávke sa k nemu pridal Lingard a na presný zásah hostí sa domáci fanúšikovia si tiež nehnevali. Veď na konečných 4:1 pre United pečatil Holanďan Robin van Persie, ktorý bol nedávno jeho megahviezdou a do Turecka prestúpil práve z Old Traffordu...

Súvisiace články