Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vylúčený v 29. sekunde! Vyzeralo to ako brutalita, ale bolo to filmovanie!
Zdielať na

Vylúčený v 29. sekunde! Vyzeralo to ako brutalita, ale bolo to filmovanie!

BREDA / Jasný líder holandskej futbalovej Eredivisie PSV Eindhoven nastúpil dnes večer v 21. kole na trávniku predposlednej Bredy. A súboj tam odštartoval naozaj veľmi nešťastne. Jeho obranca Jetro Willems totiž videl červenú kartu už v 29. sekunde!

Sprvoti to naozaj vyzeralo tak, že iba 20-ročný ľavý obranca, ktorý má už na konte 13 štartov za holandské reprezentačné "áčko", stredopoliara Bredy Swertsa brutálne skosil!

Rekordne rýchla, ale nespravodlivá...

Do súboja s ním totiž vletel ako odtrhnutý vagón a ten sa zvalil na trávnik už v 26. sekunde. O ďalšie tri už držal hlavný rozhodca v ruke červenú kartu a zápas sa pre Jetra Willemsa skončil absolútne bleskovo! Pozrieť si to môžete v reálnom zábere TU. Hráči PSV vehementne protestovali a spomalené zábery celého súboja vzápätí odhalili prečo. Jetro totiž protihráča vôbec netrafil, no Swerts vyletel do vzduchu akoby ho zasiahol elektrický prúd a k stretu medzi nimi došlo až počas jeho teatrálneho pádu! Tak, či onak, Willems musel predčasne pod sprchy a najrýchlejšia červená karta v histórii Eredivisie bola na svete! Hráči PSV pomstili filmovanie hráča Bredy športovým spôsobom. Gólmi Depaya a Wijnalduma zvíťazili 2:0 a pred druhým Ajaxom má už 12-bodový náskok. Ajax ale ešte vo štvrtok čaká v 21. kole domáci súboj s Alkmaarom.

Jetro Willems_vylúčenie_PSV

www.ed.nl