Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Messi pozval Hamšíka na tri exhibičné zápasy
Zdielať na

Messi pozval Hamšíka na tri exhibičné zápasy

Zdroj: sita - Hamšík

NEAPOL / Štvornásobný najlepší futbalista planéty Lionel Messi pozval na exhibičné stretnutie po roku aj slovenského reprezentanta pôsobiaceho v SSC Neapol Mareka Hamšíka.

Proti sebe by mali nastúpiť znovu Messiho kamaráti a výber sveta. Trénermi by mali byť Talian Fabio Capello a Brazílčan Zico. Informovala o tom webová stránka gazzetta.it.

Dvadsaťpäťročná hviezda FC Barcelona Messi organizoval podujatie aj vlani, tento rok sa budú hrať tri zápasy. Prvý duel sa uskutoční 29. júna v kolumbijskom Medellíne, druhý 2. júla v peruánskej Lime a záverečný 4. júla na výročie Dňa nezávislosti USA v Los Angeles.

Okrem Hamšíka pozval Messi na exhibíciu spomedzi hráčov Serie A aj Antonia Cassana, Rickyho Álvareza (obaja Inter Miláno), Daniela Osvalda (AS Rím), Bojana Krkiča a Robinha (obaja AC Miláno). Ďalšími účastníkmi by mohli byť Sergio Agüero (Manchester City), Javier Mascherano, Éric Abidal (obaja FC Barcelona), Emiliano Insúa (Atlético Madrid), Martín Demichelis (FC Málaga), Agustín Orión (Boca Juniors), Pablo Aimar (Benfica Lisabon) a James Rodríguez (FC Porto). V zápasoch v Peru a USA by sa mohli objaviť aj Radamel Falcao (Atlético Madrid) a Didier Drogba (Galatasaray Istanbul).