Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
"Tešíííme sa" – vravia hokejisti. "Tak určitee!" – odpovedajú fanúšikovia.
Zdielať na

"Tešíííme sa" – vravia hokejisti. "Tak určitee!" – odpovedajú fanúšikovia.

BRATISLAVA / “Teším sa, veľmi sa teším, určite sa teším!” - toto zaznieva z úst posíl slovenskej hokejovej reprezentácie pri príchode na sústredenia už niekoľko týždňov. A tešia sa už aj fanúšikovia, pretože majstrovstvá sveta v hokeji začnú v Česku už o niekoľko dní. Pozrite si krátke video ako dôkaz:

​A mimochodom, na naše video, ktoré nájdete aj na stránke Facebooku šport.noviny.sk jeden z fanúšikov zareagoval slovami: "Super, chalani, že sa tešíte, je to polovica úspechu!"

TV JOJ

​Zatiaľ čo pri slovnom spojení teším sa ťažko hovoriť o fráze, jedna fráza, ktorou si hokejisti pomáhajú pri rozhovoroch, medzi ľuďmi zľudovela. Stalo sa tak počas svetového šampionátu v hokeji v roku 2011, ktorý bol na Slovensku. Povestné "Tak určite!" vtedy zostrihalo FUN rádio do kampane, používali ho reklamné agentúry, dokonca si niekto zaregistroval aj doménu s týmto názvom. Aj moderátori TV JOJ vo svojich vstupoch k reportážam z majstrovstiev sveta používali ako odpoveď slovné spojene "Tak určite!" Ako dôkaz ponúkame reportáž našich kolegov z Promi Novín (dnes Topstar):

To, že slovné spojenie "Tak určite!" je veľmi silné nie len na Slovensku, dokazujú aj zostrihané videá z rozhovorov českých hokejistov, ktoré sú na sociálnych sieťach. A v tomto roku sa "Tak určite!" stalo aj sloganom reklamy jedného obchodného reťazca v ČR práve pre majstrovstvá sveta v rámci vysielania Českej televízie. A aby spojenie bolo dokonalé, jednotlivé reklamné spoty vyrobila partia z populárneho hokejového seriálu Lajna. Kreatívny tím okolo scenáristu Petra Kolečka, producenta Daniela Strece a režiséra Vladimíra Skórky.

Súvisiace články

Najčítanejšie