Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Sklamanie, no aj obavy o Petru. Atmosféra v Jasnej je napätá
Zdielať na

Sklamanie, no aj obavy o Petru. Atmosféra v Jasnej je napätá

JASNÁ / Jasnú zaplavili pocity sklamania. Petra Vlhová nedokončila obrovský slalom Svetového pohára v Jasnej. Vypadla v prvom kole krátko po štarte. Danica Susa Klain sleduje atmosféru čerstvo po Petrinej jazde naživo.

​​​Atmosféra na svahu po Petrinej prvej jazde zanechala stopu aj na slovenských fanúšikoch. Prevládajú ale skôr obavy, aby pád nebol príliš vážny na pokračovanie v zajtrajšom slalome. "Je to pre nás veľká tragédia, keďže sme prišli z južného Slovenska, ale veríme, že Petra sa dá dokopy a bude nám robiť znova radosť, tak, ako len ona vie," povedal fanúšik.

​Ukázalo sa, že zjazdovka je síce dobre pripravená, no aj veľmi ľadová. Spadli dokonca aj predjazdci, ktorí ju skúšali. "Nešťastie. Tešili sme sa, že vyhráme," potvrdil sklamanie návštevník z Popradu. Pozitívne je, že fanúšikovia nikam neodchádzajú a vkladajú nádeje do zajtrajších pretekov. 

Reagovala už aj prezidentka

Na sociálnej sieti jej popriala najmä silu. "Veľmi si teraz najmä želáme, aby si bola čo najskôr v poriadku," uviedla Zuzana Čaputová. Popriala šťastie aj ďalším lyžiarkam.

Súvisiace články

Najčítanejšie